.

Моторот Хармонично Balancer/Вратило Макара Компатибилен со 94-10 ТОЈОТА/LEXUS 3.0 L (2959cc)1MZFE / 3.3 L (3300cc) V6 DOHC, (24 Вентил)3MZFE

Моторот Хармонично Balancer/Вратило Макара Компатибилен со 94-10 ТОЈОТА/LEXUS 3.0 L (2959cc)1MZFE / 3.3 L (3300cc)

DEN 1187.76

Износ
Во форма достапна за нарачката

Бренд Нови Резервни OE Замена : Исполнува или го надминува OE стандард за квалитет и барања за изведба.КОМПАТИБИЛЕН СО : 1994 - 10 ТОЈОТА / LEXUS 3.0 L (2959cc) "1 MZFE" / 3.3 L (3300cc) V6 DOHC "3 MZFE".Пакетот Вклучува : 1 Сосема Нов Вратило Макара Хармонично Balancer.ПОТВРДЕТЕ ОВОЈ ДЕЛ се ВКЛОПУВА ВАШЕТО ВОЗИЛО ПРЕД КУПУВАЊЕ (Види Fitment Забелешка по "Изберете вашето Возило" Погоре).КОМПАТИБИЛЕН СО : 96 - 98 LEXUS ES300 3.0 L 2959 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 94 - 95 LEXUS ES300 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 99 - 03 LEXUS ES300 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 04 - 06 LEXUS ES330 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC 24 V "3 MZFE" 99 - 03 LEXUS RX300 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 04 - 06 LEXUS RX330 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC "3 MZFE" 06 - 08 LEXUS RX400 H 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 ЕЛЕКТРИЧНИ/ DOHC "3 MZFE" 95 - 04 ТОЈОТА АВАЛОН 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 94 - 03 TOYOTA CAMRY 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 04 - 06 TOYOTA CAMRY 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 05 - 06 TOYOTA CAMRY 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC 24 V "3 MZFE" 04 - 04 TOYOTA CAMRY 3.3 L 3300 CC V6 24 V "3 MZFE" 01 - 03 TOYOTA HIGHLANDER 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 05 - 07 TOYOTA HIGHLANDER 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC "3 MZFE" 06 - 10 TOYOTA HIGHLANDER 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 ЕЛЕКТРИЧНИ/ DOHC "3 MZFE" 04 - 04 TOYOTA HIGHLANDER 3.3 L 3300 CC V6 24 V "3 MZFE" 03 - 03 ТОЈОТА СИЕНА 3.0 L 2995 CC 183 CU.ВО.V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 98 - 03 ТОЈОТА СИЕНА 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 04 - 06 ТОЈОТА СИЕНА 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC 24 V "3 MZFE" 99 - 03 ТОЈОТА SOLARA 3.0 L 2995 CC V6 DOHC 24 V "1 MZFE" 05 - 08 ТОЈОТА SOLARA 3.3 L 3300 CC 202 CU.ВО.V6 DOHC 24 V "3 MZFE" 04 - 04 ТОЈОТА SOLARA 3.3 L 3300 CC V6 DOHC 24 V "3 MZFE".

Главните својства