.

Молибден(85%) Бакар (15%) Топлински Тоне со Никел и Злато Позлата - 0.163x0.072x0.005 w/avg 75-100 µ Ni + 4-8 µ Ау, Пакет на 17

Молибден(85%) Бакар (15%) Топлински Тоне со Никел и Злато Позлата - 0.163x0.072x0.005 w/avg 75-100 µ Ni + 4-8

DEN 2945.76

Износ
Во форма достапна за нарачката

Torrey Хилс' топлина тоне фабрика специјализирана во R&D и за производство на високо-технолошки електронски материјали за пакување, имено Бакар волфрам (WCu, Cu W), Молибден бакар (Mo Cu, Cu Mo), и бакар молибден бакар (Cu/Mo/Cu) топлински тоне и shims.Бакар Волфрам е еден од најпопуларните огноотпорни метали врз основа топлина мијалник материјали понудени денес.Со новиот off-the-полица систем, ние сме во состојба да понуди стандардни производи со краток олово-време на исклучително конкурентни цени.Torrey Хилс Технологии, ДОО е лидер во развојот и обезбедувањето квалитет, но прифатлива материјали и опрема за повеќе индустрии.Нашата цел е да продолжите да се обезбеди одлични производи со конкурентни цени и прва класа на услуги за нашите клиенти.

Главните својства