.

PicassoTiles PTB151 151pcs Наежвам Заклучување Блок МАТИЧНИ Зграда Плочки Камион Тема Поставите Учење Playset МАТИЧНИ Играчка Поставена Образовни Комплет Дете Развојот на Мозок?

PicassoTiles PTB151 151pcs Наежвам Заклучување Блок МАТИЧНИ Зграда Плочки Камион Тема Поставите Учење Playset

DEN 880.80

Износ
Во форма достапна за нарачката

Наежвам форма градежни блокови се дизајнирани негува рака-око координација и вештини за решавање проблеми од сите возрасти, вклучувајќи ги и предучилишно, групна активност, училница тимска работа, и градинка.Вашите деца можат да се здобијат со силно чувство на боја, геометриска форми, совршен образовен претстави за деца од училишна возраст децата што никогаш нема да одат надвор на стил.ФРУСТРАЦИЈА-СЛОБОДЕН ЗГРАДА - Picasso Tiles Наежвам Заклучување блок плочки нудат лесно поврзување и едноставни за да се исклучите да се зголеми забавуваат и да се изгради повеќе креативни дизајни.PTB151-Камион им овозможува на децата да се подобри рака-око координација, се здобијат со силно чувство на боја, броење, сортирање, внимание, промовира детето развој на мозокот, и да се фокусира со користење на нивните раце за да се поттикне Наука, Технологија, Инженерство и Математика вештини.Забава и радосна начин да се развие детските креативни вештини и имагинација.Притоа, вашите деца да научат како да ги споделат и да работат заедно, давајќи им чувство на постигнување и другарство.Забава и забавни; совршен образовен претстави за деца од училишна возраст децата што никогаш нема да одат надвор на стил.PTB151-КАМИОН не е дизајнирана да го развие основата на овие на рана возраст и ги поттикнува децата да работат заедно како тим за да се изгради креации.Карактеристики - PTB151-КАМИОН се меки, rubbery, interlocking влакната кои се држат заедно во секој агол, го прави полесно да се изгради.Децата може да се стекнат со силно чувство на боја, структури, геометриска форми, вклучувајќи 3 D форми, бројот на сперматозоиди, s постојано се менува атмосферата.Секое парче на PTB151-КАМИОН е произведен од страна на високо-квалитетни материјали со највисоките стандарди за да се осигура безбедноста на децата.Во Кутија Picasso Tiles PTB151-КАМИОН Наежвам Форма 3 D Градење на Блок Постави w/ Aminal Фигури (151 Компјутери) PTB151-КАМИОН нуди лесно поврзување и едноставни за да се исклучите да се зголеми забавуваат и да се изгради повеќе креативни дизајни.Ги поттикнува децата, родителите или семејството да работат заедно како тим за да се изгради креации и да научат инженеринг вештина. - PTB151-КАМИОН обезбедува добар начин да се развијат креативност на децата на мала возраст.Никогаш не е премногу рано да започнете со развој на детска креативност.Се препорачува Возраст од 3 години и нагоре.Се ИЗГРАДИ ЗА ЗАБАВА, да се ИЗГРАДИ ЗА БОНД - Социјален развој, тимска работа и соработка се од клучно значење за успех во светот денес.PTB151-КАМИОН им овозможува на децата да се подобри рака-око координација, се здобијат со силно чувство на боја, броење, сортирање, внимание и фокус со користење на нивните раце за да се поттикне Наука, Технологија, Инженерство и математика вештини.

Главните својства