.

Обединувачкиот Масло За Акни Склони Кожата

Обединувачкиот Масло За Акни Склони Кожата

DEN 756.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Оваа моќна се концентрира на чајно дрво прочистува и освежува кожата.Тоа Содржи состојки кои се борат против акни на своите извор, и регулирање на лојните секреција.Кожата се појави видно прочистена и да се ревитализираат.На тен е унифициран и изгледа почисто и појасно.Појавата на папули, пустули и comedones се видно редуцирани.Оваа моќна се концентрира на чајно дрво прочистува и освежува кожата.Тоа Содржи состојки кои се борат против акни на своите извор, и регулирање на лојните секреција.

Главните својства