.

Fleetguard Филтер за Воздух Основно Дел No: AF26395

Fleetguard Филтер за Воздух Основно Дел No: AF26395

DEN 712.56

Износ
Во форма достапна за нарачката

Cummins Филтрација под Fleetguard филтер Производи линија нуди широка палета на замена на филтрите за трактори, комбајни, АТВ и тешки опрема.Ако не сте сигурни за десниот дел # ве молиме да користите крстот референца погледне до алатка на Cummins Филтрација сајт за да бидете сигурни дека сте со нарачување точни филтер.Одговара на модели : Agco ТРАКТОР : RT105, Agco ТРАКТОР : RT115 (ENG CUMMINS), Allis-Chalmers ТРАКТОР : 6.15 (ENGDEUTZ), Предизвикувач ТРАКТОР : MT535, Предизвикувач ТРАКТОР : MT545, Massey Фергусон ТРАКТОР : 4260 (ENG PERKINS 1006.6), Massey Фергусон ТРАКТОР : 4260 (ENG PERKINS 1006), Massey Фергусон ТРАКТОР : 4265 (ENG PERKINS 1004.4), Massey Фергусон ТРАКТОР : 4270 (ENG PERKINS 1006.6), Massey Фергусон ТРАКТОР : 4365 (ENG PERKINS 1004.4), Massey Фергусон ТРАКТОР : 4370 (ENG PERKINS 1006-60 T), Massey Фергусон ТРАКТОР : 465 (ENG PERKINS 1006.6), Massey Фергусон ТРАКТОР : 5335, Massey Фергусон ТРАКТОР : 5340, Massey Фергусон ТРАКТОР : 5360, Massey Фергусон ТРАКТОР : 5365 (ENG PERKINS 1006.6), Massey Фергусон ТРАКТОР : 6270 (ENG PERKINS 1006-60 T), Massey Фергусон ТРАКТОР : 6280 (ENG PERKINS 1006-60 T), Massey Фергусон ТРАКТОР : 6290 УПАТСТВО (ENG PERKINS 1006-60 T), Massey Фергусон ТРАКТОР : 8110 (ENG PERKINS 1006-6 THR), Massey Фергусон ТРАКТОР : 8120 (ENG PERKINS 1006-6 THR), Massey Фергусон ТРАКТОР : 8130 (ENG PERKINS 1006-6 THR), Massey Фергусон ТРАКТОР : 8210 (ENG PERKINS 1006-60 TWG), Massey Фергусон ТРАКТОР : 8220, Massey Фергусон ТРАКТОР : 8220 (ENG PERKINS 1006-60 TWG), Бела/ Оливер/ Mpl Moline ТРАКТОР : 6810 (ENG CUMMINS 5.9 L) Крстот Референца : БОЛДВИН RS3992;ДОНАЛДСОН P778994;СЛЕДЕЊЕ CA9352;NAPA 9131;WIX 49131 Основни Апликации : : KHD (KLOCKNER-ХУМБОЛТ-DEUTZ) 1180867.

Главните својства