.

Притисок Сензор, ASDX Серија, Силициум, 30 psi, Аналоген, Апсолутно, 5 V, Axial, 2.5 м-р

Притисок Сензор, ASDX Серија, Силициум, 30 psi, Аналоген, Апсолутно, 5 V, Axial, 2.5 м-р

DEN 1649.52

Износ
Во форма достапна за нарачката

Набавувач : Honeywell Дел No : ASDXACX030 PAAA5 Ro HS : Да COO : CN ECCN : EAR99 Снабдувач Стандарден Пакет : 1 Монтажа : PCB Преку Дупка Точност : ±2 % Уред Притисок Тип : Апсолутна Оперативен Притисок Опсег : 0 30 psi Медиуми : Воздух,Гас Излезен Напон : 0.5 4.5 V Време на Одговор : 1 m S Типично Оперативен Напон : 5 V Оперативни Температура : -20 на 105 °C Димензии : 16.81 x 14.02 x 16.76 mm Единица Мерка : По Секоја Погледнете Повеќе.

Главните својства