.

GEARWRENCH 5 Компјутер. 12 Pt. Ratcheting Комбинација Клуч Сет, SAE - 93005

GEARWRENCH 5 Компјутер. 12 Pt. Ratcheting Комбинација Клуч Сет, SAE - 93005

DEN 594.96

Износ
Во форма достапна за нарачката

Вклучени Компоненти : Единица.Упатството За Корисникот.Опис на производот GEARWRENCH 5-Парче ratcheting клуч сет, SAE.Се состои од : 9012 3/8-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9014 7/16-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9016 1/2-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9018 9/16-Инчен комбинација ratcheting клуч, и 9020 5/8 Инчи комбинација ratcheting клуч.Стандардна шема ratcheting комбинација клучеви треба малку, како и 5 степени за да се движи fastener vs 30 степени на стандарден клуч.GEARWRENCH површината вози дизајнот на кутијата крајот обезбедува за посилна контрола на клучеви и помалку fastener заокружување.Никел хром финиш за долго отпорни на корозија алатка живот.Од Производителот Gearwrench 5-Парче ratcheting клуч сет, SAE.Се состои од : 9012 3/8-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9014 7/16-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9016 1/2-Инчен комбинација ratcheting клуч, 9018 9/16-Инчен комбинација ratcheting клуч, и 9020 5/8 Инчи комбинација ratcheting клуч.Стандардна шема ratcheting комбинација клучеви треба малку, како и 5 степени за да се движи fastener vs 30 степени на стандарден клуч.Gearwrench површината вози дизајнот на кутијата крајот обезбедува за посилна контрола на клучеви и помалку fastener заокружување.Никел хром финиш за долго отпорни на корозија алатка живот.

Главните својства