.

LAJA УВОЗОТ SURGI Mallet ИМПЛАНТ SURGI Синус Лифт OSTEOTOMES Чекан Коска Засилувач Инструменти

LAJA УВОЗОТ SURGI Mallet ИМПЛАНТ SURGI Синус Лифт OSTEOTOMES Чекан Коска Засилувач Инструменти

DEN 527.76

Износ
Во форма достапна за нарачката

SURGI MALLET ИМПЛАНТ SURGI СИНУС ЛИФТ OSTEOTOMES ЧЕКАН КОСКА ЗАСИЛУВАЧ ИНСТРУМЕНТИ.НАПРАВЕНИ ВО НЕ ' РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.ИСТИТЕ ИНСТРУМЕНТИ КАКО НА СЛИКАТА.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА LAJA УВОЗОТ.КУПАТ НАЈДОБРОТО ОД LAJA УВОЗОТ.LAJA УВОЗОТ SURGI MALLET ИМПЛАНТ SURGI СИНУС ЛИФТ OSTEOTOMES ЧЕКАН КОСКА ЗАСИЛУВАЧ ИНСТРУМЕНТИ.

Главните својства