.

FLEETGUARD ФИЛТЕР за ВОЗДУХ AF1702 (Xref: БОЛДВИН PA-2404;ДОНАЛДСОН EGB-16-0018;СЛЕДЕЊЕ CA-1597SY;NAPA 2713;PUROLATOR A13166;WIX 42713)

FLEETGUARD ФИЛТЕР за ВОЗДУХ AF1702 (Xref: БОЛДВИН PA-2404;ДОНАЛДСОН EGB-16-0018;СЛЕДЕЊЕ CA-1597SY;NAPA 2713;PUROLATOR

DEN 2064.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Крстот Референца : БОЛДВИН PA-2404;ДОНАЛДСОН EGB-16-0018;СЛЕДЕЊЕ CA-1597 SY;NAPA 2713;PUROLATOR A13166;WIX 42713. Примарна Апликации : ВОЗДУХ REFINER РАКА-12-3630; БОЛДВИН PA-2404; ГОЛЕМ 93713; CARQUEST 87713; СЛУЧАЈ-44695; COOPERS AES2337; DAIHATSU 1780187713000; DAIHATSU 17801-87713; ДОНАЛДСОН P15-2704; ДОНАЛДСОН P607275. Физички Димензии : Висина (инчи) : ;К. Г. 1 (инчи) : ;I. D. 1 (инчи) : ;О Д 2 (инчи) : ;I. D. 2 (инчи) : .Единица Тежина (lb) : 2.15.

Главните својства