.

Смит Имајќи Cam Следбеник, Јарем Тип, Запечатени - ГОД-4-X

Смит Имајќи Cam Следбеник, Јарем Тип, Запечатени - ГОД-4-X

DEN 1447.20

Износ
Во форма достапна за нарачката

Објект : Cam Следбеник.Тип : Јарем.Создаден Кол. (Во.) : 1.2500. Ролери Кол. (Во.) : 4.0000. Ролери Ширина (Во.) : 2.2500. Кам Следбеник, Тип Јарем, Создаден Кол. (Во.) 1.2500, Ролери Кол. (Во.) 4.0000, Ролери Ширина (Во.) 2.2500, Статичен Капацитет (Lb.) 33000, Динамичка Носивост (Lb.) 15280, Ролери Материјал Јаглероден Челик, Број на Лежишта Еден Ред, Имајќи Тип Игли Валчести,Запечатени, Имајќи Материјал Јаглероден Челик, Студ Материјал Јаглероден Челик, Агенцијата Согласност ABMASpecification Static Капацитет (Lb.) : 33000 Динамичка Носивост (Lb.) : 15280 Ролери Материјал : Јаглероден Челик Број на Лежишта : Еден Ред, Имајќи Тип : Игли Валчести,Запечатени ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Калифорнија Residents This производ може да ве изложи на хемикалии вклучувајќи Styrene, која е позната на Државата Калифорнија да предизвикаат рак и вродени малформации или други репродуктивни штета.

Главните својства