.

Xbox Еден Двоен Станица за Полнење со Две Контролер Батерии

Xbox Еден Двоен Станица за Полнење со Две Контролер Батерии

DEN 386.40

Износ
Во форма достапна за нарачката

Полнење до 2 Xbox Еден контролори истовремено.Вклучува 2 батерија на пакети со 700m Ah капацитет.Вклучува 2 батерија врати.Батерии може да биде наполнета со било микро USB-кабел.LED индикаторот покажува статус на полнење.Оваа Xbox Една станица за полнење пријава до два контролори истовремено.Основата е дизајниран за поддршка на контролори и да се намали притисокот врз портата за micro USB.Овој комплет доаѓа со две батерија на грбот (700m Ah капацитет), две батеријата врати, и микро USB-кабел.Контролери може да се полни во 2 часа.LED индикаторот покажува статус на полнење.Батериите можат да бидат лесно обвинет за било микро USB кабел, во или надвор од контролорот.

Главните својства