.

Замена Фолија&Машина Одговара за Браун 31B 5000 Хлапак 5610 5611 5612 5614 5414 5417 5427 5443 5444

Замена Фолија&Машина Одговара за Браун 31B 5000 Хлапак 5610 5611 5612 5614 5414 5417 5427 5443 5444

DEN 575.76

Износ
Во форма достапна за нарачката

Сосема Нов и Висок Квалитет.Ние нудиме сосема нов и висок квалитет на хлапак фолија и машина за да го замени стариот.Одговара на Модели : 370, 390, 390 CC, 5000, 5005, 5010, 5015, 5311, 5312, 5314, 5315, 5316, 5317, 5410, 5414, 5415, 5416, 5441, 5442, 5443, 5466, 5478, 55. Одговара на модели 5884, 5885, 5887, 5888, 5895, 5897, 6012, 6015, 6312, 6510, 6512, 6515, 6518, 6520, 6521, 6522, 6525, 6550. Исто така, мора да одговара на еден од овие тип на броеви : 5465, 5466, 5468, 5476, 5477, 5478, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5703, 5704, 5705, 5706, 5720, 5721, 5722, 5723, 5724, 5735, 5738. Лесно да го замени вашиот Браун хлапак делови за одржување на врв перформанси.Спецификација : Материјал : PC + никел Одговара на Модели : 350、360、370、380、390cc, 5000, 5005, 5010, 5015, 5311, 5312, 5314, 5315, 5316, 5317,5410, 5412,5414, 5415, 5416, 5417,5418,5427, 5441, 5442, 5443, 5444,5446,5455,5466, 5468,5474,5476,5478,5483,5485,5503, 5504, 5505,5506, 5507, 5510, 5515, 5520, 5525, 5550, 5600, 5610, 5611, 5612, 5613, 5614, 5625,5663,5691 5704,5705,5720, 5721, 5722, 5723, 5724, 5735, 5736, 5737, 5738,5739, 5770, 5771,5772,5773,5774, 5775, 5776, 5790, 5791,5795,57965873, 5874, 5875, 5876, 5877, 5884, 5885, 5887, 5888, 5895, 5897, 6012, 6015, 6312, 6510, 6410,6512, 6515, 6518, 6520, 6521, 6522, 6525, 6550 Одговара На Видови : 5465, 5466, 5468, 5476, 5477, 5478, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5703, 5704, 5705, 5706, 5720, 5721, 5722, 5723, 5724, 5735, 5738 Пакет се вклучени : 1 x 31 B Жилет Замена Фолија +Машина.

Главните својства

Material:
PC + nickel
Fits Models:
350、360、370、380、390cc, 5000, 5005, 5010, 5015,
5311, 5312, 5314, 5315, 5316, 5317,5410, 5412,5414, 5415, 5416, 5417,5418,5427, :
5441, 5442, 5443, 5444,5446,5455,5466, 5468,5474,5476,5478,5483,5485,5503, :
5504, 5505,5506, 5507, 5510, 5515, 5520, 5525, 5550, 5600, 5610, 5611, 5612, 5613, 5614, :
5625,5663,5691 5704,5705,5720, 5721, 5722, 5723, 5724, 5735, 5736, 5737, 5738,5739, :
5770, 5771,5772,5773,5774, 5775, 5776, 5790, 5791,5795,57965873, 5874, 5875, 5876, :
5877, 5884, 5885, 5887, 5888, 5895, 5897, 6012, 6015, 6312, 6510, 6410,6512, 6515, 6518, 6520, 6521, 6522, 6525, 6550 :
Fits Types:
5465, 5466, 5468, 5476, 5477, 5478, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5703, 5704, 5705, 5706, 5720, 5721, 5722, 5723, 5724, 5735, 5738
Package included:
1 x 31B Razor Replacement Foil +Cutter