.

Замена на FM Радио Антена за Sony ICF38 ICF-SW35 ICF-SW11 ICF-SW40 ICF-28 ICF-403L ICF-403S ICF-Ф1 ICF-704S ICF-904L XDR-S20 XDR-s50 на унодц XDR-S55DAB XDR-S56DBP Радио

Замена на FM Радио Антена за Sony ICF38 ICF-SW35 ICF-SW11 ICF-SW40 ICF-28 ICF-403L ICF-403S ICF-Ф1 ICF-704S

DEN 751.20

Износ
Во форма достапна за нарачката

Висок квалитет.Замена на FM РАДИО ТЕЛЕСКОПСКИ АНТЕНА ЗА SONY ICF-SW35 ICF-SW11 ICF-SW40 ICF-28 ICF-403 L ICF-403 S ICF-Ф1 ICF-704 S ICF-904 L XDR-S20 XDR-s50 на унодц XDR-S55 DAB XDR-S56 DBP РАДИО.Телескопски FM антена компатибилен со Sony ICF38. Направени од страна на Сертификати и пластика.Замена на FM РАДИО ТЕЛЕСКОПСКИ АНТЕНА ЗА SW11 ICF-SW40 ICF-28 ICF-403 L ICF-403 S ICF-Ф1 ICF-704 S ICF-904 L XDR-S20 XDR-s50 на унодц XDR-S55 DAB XDR-S56 DBP ICF38.

Главните својства