.

Pantene Pro-V Боја Преродба Сончева Клима Уред Со Пумпа 32 Унца

Pantene Pro-V Боја Преродба Сончева Клима Уред Со Пумпа 32 Унца

DEN 1008.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Микро-полирачите се изедначи на надворешниот слој на косата да помогне да се Заштитат боја и оставете ги на косата сјајна.Опис на производот Pantene Открие вашиот најголем блескава боја со нашите решенија за боја-третирана коса.Мазна, блесок, или volumize—овие колекции се дизајнирани да ви помогне да даде боја-третирана коса нова заштитна надворешниот слој, оставајќи коса брилијантен и живописни.Ја откриете вашата повеќето блескава боја со нашите решенија за боја-третирана коса.Мазна, блесок, или volumize—овие колекции се дизајнирани да ви помогне да даде боја-третирана коса нова заштитна надворешниот слој, оставајќи коса брилијантен и живописни.ИСТРАЖУВААТ PANTENE Боја Подобрување на Косата Серија ШАМПОН >Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Русокоса Изрази Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Бринета Изрази Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Сјај Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Мазна Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Волумен Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија за Нагласување Изрази Shampoo Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Сребро Изрази Shampoo CONDITIONER >Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Русокоса Изрази Conditioner Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Бринета Изрази Conditioner Pantene Про-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Сјај Conditioner Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Мазна Conditioner Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Волумен Conditioner Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија за Нагласување Изрази Conditioner Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Сребро Изрази Conditioner2-ВО-1 >Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Preserve Сјај 2-во-1 Шампон & Conditioner HAIR ТРЕТМАНИ >Pantene Pro-V Боја на Косата Решенија Боја Негување Treatment Fueled од страна на науката, Pantene помага да се трансформира на косата имате во косата сакате.Секоја колекција е специјално дизајнирана да се даде на вашата коса токму она што треба да се постигне убава резултатите кои ги сакате.

Главните својства