.

Браун CCR2 Почиста Рефил Кит (4 Парчиња)

Браун CCR2 Почиста Рефил Кит (4 Парчиња)

DEN 1002.72

Износ
Во форма достапна за нарачката

Купување е за вкупно 4 касети (4 месеци понудата), За СИТЕ Браун Чисти & Полнење Системи, Вклучувајќи Pulsonic, 360 Заврши, Activator, Syncro, Контура, Flex XP.За Pulsonic модели : 790-1, 9595, 9585, 9795, 5671, 760-1, 9585, 9785, 5673. За 360 Заврши Модели : 8970, 8975, 8985, 8986, 8987, 8990, 8991, 8995 Видови : 5646, 5647, 5649. За Activator Модели : 8595, 8795, 8581, 8583, 8585, 8781, 8783 Видови : 5643, 5645. За Syncro Модели : 7790, 7785, 7765, 7690, 7680, 7664, 7650, 7640, 7630, 7570, 7564, 7546 Видови : 5491, 5492, 5493, 5494 & Flex XP модели : 5441, 5442, 5691, 5790, 5791, 5795, 5796. Браун CCR2 Почиста Рефил Кит (4 парчиња).

Главните својства