.

Компатибилен G46278M Platen Ролери и 45189-5 Вози Појас за Зебра 170Xi3 170XiIII 170Xi4 170XiIV 203/300 dpi Етикета Принтери

Компатибилен G46278M Platen Ролери и 45189-5 Вози Појас за Зебра 170Xi3 170XiIII 170Xi4 170XiIV 203/300 dpi

DEN 1099.20

Износ
Во форма достапна за нарачката

Компатибилен за : Зебра 170 Xi3 (170 Xi III), 170 Xi4 (170 Xi IV), 203/300 dpi.Дел број : ролери-G46278 M, појас-45189-5. Нови и компатибилни.Компатибилен G46278 M Platen Ролери и 45189-5 Вози Појас за Зебра 170 Xi3 170 Xi III 170 Xi4 170 Xi IV 203/300 dpi Етикета Printers Compatible за : Зебра 170 Xi3 (170 Xi III), 170 Xi4 (170 Xi IV), 203/300 dpi Part број : ролери-G46278 M, појас-45189-5 New и компатибилни.

Главните својства