.

Flytianmy 100Pcs Алуминиум Капчиња Куки во Собата,Предиво Плетење Игли за Шиење Алатки за Полнење,Лесно да се Носат

Flytianmy 100Pcs Алуминиум Капчиња Куки во Собата,Предиво Плетење Игли за Шиење Алатки за Полнење,Лесно да се

DEN 476.64

Износ
Во форма достапна за нарачката

Капчиња Куки Поставите:10 Шарени Алуминиум Куки;12 Сребро Куки;10 Бод Маркери;1 Колосек;2 Бод Држач;3 Нерѓосувачки Челик Игла;10 Мушка Pin;3 Игла За Плетење;6 Пластични Игла За Шиење;2 Точка Заштитник;15 Пребројување На Кружни Прстен;2 Ред Контра;1 Напрсток;10 Злато Pin;10 Stich Marker;1 Режа;1 Мерка. 22 Капчиња Кука Големина:капчиња кука големина 0.6 0.75 0.85 0.9 1 1.1 1.25 1.4 1.5 1.6 1.75 1.9 одговара тенка чипка предиво.2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 мм одговара редовни или голем дебел конец.Непречено и Без Нерамни Рабови : на јадицата грлото е доволно длабоко за да го фати предиво.Сите Додатоци се Вклучени : повеќе од 100 парчиња corchet алатки, применливи за прирачник,ракотворби.Добра за почетници или било занает љубовници, да ги задржи сите на едно место и лесно да се носат.Капчиња Куки Поставите:10 Шарени Алуминиум Куки;12 Сребро Куки;10 Бод Маркери;1 Колосек;2 Бод Држач;3 Нерѓосувачки Челик Игла;10 Мушка Pin;3 Игла За Плетење;6 Пластични Игла За Шиење;2 Точка Заштитник;15 Пребројување На Кружни Прстен;2 Ред Контра;1 Напрсток;10 Злато Pin;10 Stich Marker;1 Режа;1 Мерка. 22 Капчиња Кука Големина:капчиња кука големина 0.6 0.75 0.85 0.9 1 1.1 1.25 1.4 1.5 1.6 1.75 1.9 одговара тенка чипка предиво.2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 мм одговара редовни или голем дебел конец.Непречено и Без Нерамни Рабови : на јадицата грлото е доволно длабоко за да го фати предиво.Сите Додатоци се Вклучени : повеќе од 100 парчиња corchet алатки, применливи за прирачник,ракотворби.Добра за почетници или било занает љубовници, да ги задржи сите на едно место и лесно да се носат.

Главните својства