.

Брз Чистење Чисти Pod Компатибилни Со Philips Хлапак

Брз Чистење Чисти Pod Компатибилни Со Philips Хлапак

DEN 912.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Компатибилен Со : S5531 S5532 S5533 S5535 S5536 S5579 S5581 S5582 S5583 S5584 S5585 S5586 S5587 S5588 S5589 S5666 S7731 S7732 S7735 S7782 S7783 S7786 S7788 S8050 S9502 S9931 S9932 S9933 S9935 S9936 S9938 S9982 S9983 S9985 S9986 S9987. Познат Како : 422203997043 AC52/01. ВНИМАНИЕ дел е обезбеден од фабриката како РЕЗЕРВЕН ДЕЛ. Комерцијални Пакување / Мало Boxis не се опфатени со купување. Ќе добиете partexactly како што гледате тоа во фотографии, во кафена меур торба.

Главните својства