.

Маска за Norelco 1100 Серија Пластични Заштитна Капа + Чистење со Четка, Маска за Norelco 1200 Серија одговара 1250X RQ1250 RQ1260 RQ1150 RQ1160 sh70 sh90 S9911 S9731 S9711 S9511 S9522 S9111 S9031

Маска за Norelco 1100 Серија Пластични Заштитна Капа + Чистење со Четка, Маска за Norelco 1200 Серија одговара

DEN 143.04

Износ
Во форма достапна за нарачката

Хлапак главата заштита капа guard + Чистење со четка.Лесни жилет маска, лесно да го инсталирате, се применуваат за заштита на жилет главата.Одговара за 1100 Серија Жилет модели : 1150 X 1160 CC 1180 X 1190 X RQ1130 RQ1131 RQ1150 RQ1151 RQ1160 RQ1175 RQ1180 RQ1185 RQ1195. Одговара за 1250 X 1250 CC 1255 X 1260 X 1280 X 1280 CC 1290 X RQ1250 RQ1260 RQ1261 RQ1280 RQ1290 RQ1250cc RQ1260cc RQ1280cc RQ1290 CC.Пакет : 1 КОМПЈУТЕР Универзална Четка за Чистење, 1 PC Покритие за Одреден Хлапак Модели. - Име на производ : Пластични заштитна капа / покритие за Philips Norelco RQ12 1200 серија хлапак - ве Молиме Забелешка : Овие резервни глави не се произведени од страна на Philips. - Ве молиме бидете сигурни дека и вашите жилет модел Компатибилен Модели : S9000 Серија : S9911 S9731 S9711 S9511 S9111 S9031 RQ12 Серија : RQ1250 RQ1250 CC RQ1260 RQ1260 CC RQ1280 RQ1280 CC RQ1290 CC RQ1290 CC RQ1251 CC RQ1251 CC RQ1252 RQ1252 CC RQ1265 RQ1265 CC RQ1285 RQ1285 CC RQ1286 RQ1286 CC RQ1295 RQ1295 CC RQ1296 RQ1296 CC RQ1297 CC RQ1255 RQ1255 CC RQ1258 RQ1258 CC RQ1275 RQ1275 CC 1250 X 1250 CC 1255 X 1260 X 1280 X 1280 CC 1290 X RQ1250 RQ1260 RQ1261 RQ1280 RQ1290 RQ1250cc RQ1260cc RQ1280cc RQ1290 CC RQ11 Серија; RQ1150 RQ1151 RQ1155 RQ1160 RQ1180 RQ1190 RQ1160 CC RQ1180 CC RQ1131 RQ1141 RQ1145 RQ1175 RQ1195 RQ1150 X RQ1160 X RQ1180 X RQ1185 RQ1190 X RQ1195 RQ10 Серија : RQ1050 RQ1075 RQ1060 RQ1085 RQ1090 RQ1095 RQ1059 итн. 1100 Серија Жилет модели : 1150 X 1160 CC 1180 X 1190 X RQ1130 RQ1131 RQ1150 RQ1151 RQ1160 RQ1175 RQ1180 RQ1185 RQ1195 За повеќе модели, не двоумете се да контактирате со нас.

Главните својства