.

сите Слободни Јасно Перење Детергент во Прав (52-Унца, 6-Случај)

сите Слободни Јасно Перење Детергент во Прав (52-Унца, 6-Случај)

DEN 112.32

Износ
Во форма достапна за нарачката

Оваа противалергиски прав испорачува исто тешки дамки борбена моќ како редовни миризливи сите, но без било парфеми, бои, или конзерванси кој може да ја иритираат деликатна кожа.Тоа е одлична за употреба во хотели, болници, училишта, службата за храна операции, и повеќе.Единствена хемиска микс е клинички докажано да биде нежна за кожата и е идеален за перење облека, постелнина, ќебиња, и крпи.Овој производ може да се користи за да се pretreat тешки дамки од креирање и примена на паста на детергент во прав и вода.Бришење на паста во дамка и измијте како нормално за fabulously чисти ткаенини.Користете го овој детергент за чистење нечистотија, храна, и маснотии дамките од работникот, униформи, престилки, tablecloths, и повеќе.сите Слободни Јасно е #1-препорачува детергент бренд со дерматолозите, allergists, и педијатри за корисници со чувствителна кожа.Искуство на свежината на нежни и противалергиски сите Слободни и Јасно Перење Детергент во Прав.Оваа противалергиски прав испорачува исто тешки дамки борбена моќ како редовни миризливи сите, но без било парфеми, бои, или конзерванси кој може да ја иритираат деликатна кожа.Тоа е одлична за употреба во хотели, болници, училишта, службата за храна операции, и повеќе.Единствена хемиска микс е клинички докажано да биде нежна за кожата и е идеален за перење облека, постелнина, ќебиња, и крпи.Овој производ може да се користи за да се pretreat тешки дамки од креирање и примена на паста на детергент во прав и вода.Бришење на паста во дамка и измијте како нормално за fabulously чисти ткаенини.Користете го овој детергент за чистење нечистотија, храна, и маснотии дамките од работникот, униформи, престилки, tablecloths, и повеќе.сите Слободни Јасно е #1-препорачува детергент бренд со дерматолозите, allergists, и педијатри за корисници со чувствителна кожа.

Главните својства