.

Kyocera 302HG93092 Модел TR-570 Трансфер Појас Собранието; Компатибилен EcoSys P7035, EcoSys P7035cdn, FS-C5400, и FS-C5400DN Принтери

Kyocera 302HG93092 Модел TR-570 Трансфер Појас Собранието; Компатибилен EcoSys P7035, EcoSys P7035cdn, FS-C5400,

DEN 14760.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

За користење со Kyocera Eco Sys P7035, Eco Sys P7035cdn, FS-C5400, и FS-C5400 DN Принтери.Вистински Kyocera.Превозот димензии : 20.2" x 16.5" x 7.5".Kyocera 302 HG93092 Модел TR-570 Трансфер Појас Собранието; Компатибилен Eco Sys P7035, Eco Sys P7035cdn, FS-C5400, и FS-C5400 DN Printers Key Features For употреба со Kyocera Eco Sys P7035, Eco Sys P7035cdn, FS-C5400, и FS-C5400 DN Printers Genuine Kyocera Shipping димензии : 20.2" x 16.5" x 7.5".

Главните својства