.

Општи Цевка Чистење HECS Handylectric Машина Поставите 5 Парче

Општи Цевка Чистење HECS Handylectric Машина Поставите 5 Парче

DEN 885.60

Износ
Во форма достапна за нарачката

Пет Парче На Мозоци Машина Сет. 5 ПАРЧЕ МАШИНА ПОСТАВЕНА ЗА 5/16" & 3/8".КАБЛИ (АХ, FAH, 1-1/4 SCB, BG&DHBG).Број на модел : ТОЈ-КС.Опис На Производот Општи Жица Пролет Супер-Vee Пет Парче На Мозоци Машина Сет.Вклучува : GENAH, GENFAH, GEN1 1/4" SCB, GENBG, GENDHBG & Пет Парче на Мозоци Машина Сет. 5 ПАРЧЕ МАШИНА ПОСТАВЕНА ЗА 5/16" & 3/8".КАБЛИ (АХ, FAH, 1-1/4 SCB, BG&DHBG).Од Производителот Општи Жица Пролет Супер-Vee Пет Парче на Мозоци Машина Сет.Вклучува : GENAH, GENFAH, GEN1 1/4" SCB, GENBG, GENDHBG & Пет Парче на Мозоци Машина Сет. 5 ПАРЧЕ МАШИНА ПОСТАВЕНА ЗА 5/16" & 3/8".КАБЛИ (АХ, FAH, 1-1/4 SCB, BG&DHBG).

Главните својства