.

5-2XL#2 Кутија Сет Надворешниот Ракави - 12 33rpm Винил LP - Обично се Вклопува 7-8 Евиденција - Boxset Поли Торба Покрие Заштита (+1 Бесплатно dj Магнет)

5-2XL2 Кутија Сет Надворешниот Ракави - 12 33rpm Винил LP - Обично се Вклопува 7-8 Евиденција - Boxset Поли

DEN 1732.80

Износ
Во форма достапна за нарачката

2 XL#2 ~Надворешниот Ракави за 12" Рекорд Кутија Сетови. *Обично се вклопува 7-8 ЛП кутии најдобри. ~Нема да се вклопат кутија подебели од 2 до 5/8". *16 1/8" x 16" = 40.9575 cm.x 40.64 cm. ~Resealable адхезивна лента на тело не се размавта. *2 мили.дебели, полипропилен пластика. ~Со зголемување на силата & јасност. *Мала тежина ракав..*Кутии за оваа големина се тешки.Употреба на маса и да одат бавно. 2 XL#2 ~Надворешниот Ракави за 12" Рекорд Кутија Сетови. *Обично се вклопува 7-8 ЛП кутии најдобри. 16 1/8" x 16". 40.9575 x 40.64 cm. ~Нема да се вклопат кутија подебели од 2 до 5/8". *2 мили.дебели, полипропилен пластика. ~Со зголемување на силата & јасност. ~Resealable адхезивна лента на тело не се размавта. (Големина 2 XL со лента на наушник или не размавта исто така е достапен) *мала тежина ракав.

Главните својства