.

Purina Исхрана на Животните Purina Чест Покаже Chow Fitters Работ DX

Purina Исхрана на Животните Purina Чест Покаже Chow Fitters Работ DX

DEN 1456.80

Износ
Во форма достапна за нарачката

Многу вкусен брутална храна извор кој им помага на поддршка во согласност дози.Истражувањата покажуваат дека TASCOreg снижува температурата на телото за време на heatstress чување животни за храна.Природна храна додаток произлегуваат од сопственички мулти чекор процес на ферментација на комерцијален притисок на Aspergillus oryzae.Да дава критички многу достапен минерали која помага во поддршка на имунолошкиот responsewhich е од критично значење за здрава патуваат покаже добиток.Purina A многу вкусен брутална храна извор кој им помага на поддршка во согласност intakes Research покажа дека TASCO® снижува температурата на телото за време на топлински стрес, чување животни за feed A природни feed додаток произлегуваат од сопственички мулти-чекор процес на ферментација на комерцијален притисок на Aspergillus oryzae Provides критична високо-достапни минерали која помага во поддршка на имунолошкиот одговор кој е од суштинско значење за здрава патуваат покаже cattle Balanced комбинација на цинк, манган, бакар и cobalt Helps поддршка раст и развој на мускулите – им овозможува на добитокот да го достигне својот целосен potential50 lb.торба - Textured3004538-506 Чест® Покаже Chow® Техник Работ® храна е груб-текстура слатка храна.Ова е комплетен, балансирана исхрана формулиран за оптимална раст и развој на шоу добиток.Тоа може да биде проследено со хранење Чест® Покаже Chow® Завршувањето на Допир® храна.Техник Работ® храна е поддржана од Purina е знаење, искуство и истражување.Тоа никогаш не е премногу рано да почне да размислува Победник е Круг.Добиете твоите најдобри животни на Чест® Покаже Chow® Техник Работ® хранат денес, па тие може да го достигне својот целосен потенцијал.ПРИДОБИВКИ : Нуди флексибилност од почеток до крај во вашиот хранење program Can се хранат како комплетен дажба да расте и се развива покаже cattle Can се помеша со жито за да се постигне посакуваната стапка на добивка, додека одржување на добро балансирана дажба.Балансирана комбинација на цинк, манган, бакар и кобалт.Да дава критички високо-достапни минерали која помага имунолошкиот одговор кој е од суштинско значење за здравјето на патување покаже добиток.Помага за поддршка на раст и развој на мускулите – им овозможува на добитокот да го достигне својот целосен потенцијал.Истражувањата покажуваат дека TASCO® снижува температурата на телото за време на топлински стрес, да им помогне го задржи животни на храна.Точно, целосно ферментиран квасец култура развиена специјално за оптимална исхрана на животните.Истражување докажано, Дијамант V® е единствена.

Главните својства