.

SimPure 40/200 Micron Спин Надолу Слоевита Вода Филтер се Комбинираат со SimPure Целата Куќа Вода Филтер за Домување, за Подобро Филтрирање на Резултатите

SimPure 40/200 Micron Спин Надолу Слоевита Вода Филтер се Комбинираат со SimPure Целата Куќа Вода Филтер за

DEN 1068.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Sim Pure 40/200 Micron Спин Надолу Слоевита Вода Филтер се Комбинираат со Sim Pure Целата Куќа Вода Филтер за Домување, за Подобро Филтрирање на Резултатите.Sim Pure 40/200 Micron Спин Надолу Слоевита Вода Филтер се Комбинираат со Sim Pure Целата Куќа Вода Филтер за Домување, за Подобро Филтрирање на Резултатите.

Главните својства