.

Марк Messier Капетанот Пензионирање ноќна Програма #11 њујорк Ренџерс 2006 нане msg - NHL Непотпишана Разно

Марк Messier Капетанот Пензионирање ноќна Програма 11 њујорк Ренџерс 2006 нане msg - NHL Непотпишана Разно

DEN 5270.16

Износ
Во форма достапна за нарачката

Категорија; NHL Непотпишана Разно.Марк Messier Капетанот Пензионирање Програма Ренџерс, Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени Марк Messier сувенири.Њујорк Ренџерс сувенири.

Главните својства