.

В. С. Osborne Set-It-Yourself Grommet Комплет K231-0, 1/4 Дупка, W/Никел Grommets

В. С. Osborne Set-It-Yourself Grommet Комплет K231-0, 1/4 Дупка, W/Никел Grommets

DEN 646.80

Износ
Во форма достапна за нарачката

В. С. Osborne Set-It-Yourself Grommet Комплет Со Никел Заврши Grommets.Сè што ви треба за да го поставите grommets во платно, најлон, мрежа и пластика.Оваа "Do it yourself" Grommet Комплет може да се користи за поправка на тенди, завеси, tarpaulins, шатори, плови, туш завеси или нешто друго направен од платно.Големина 0 (1/4" Дупка).Овој комплет вклучува : 1 X Вметнување Умре 1 X Вметнување на База 1 X Дупка Машина 1 X Дрво Блок 48 X Size 0 (1/4") Никел Grommets и Подлошки Инструкции се втисне на задната страна на картичката.Произведено во САД.В.S.Osborne Set-It-Yourself Grommet Комплет Со Никел Заврши Grommets.Сè што ви треба за да го поставите grommets во платно, најлон, мрежа и пластика.Оваа "Do it yourself" Grommet Комплет може да се користи за поправка на тенди, завеси, tarpaulins, шатори, плови, туш завеси или нешто друго направен од платно.Големина 0 (1/4" Дупка).Овој комплет вклучува : 1 X Вметнување Умре 1 X Вметнување на База 1 X Дупка Машина 1 X Дрво Блок 48 X Size 0 (1/4") Никел Grommets и Подлошки Инструкции се втисне на задната страна на картичката.Произведено во САД.

Главните својства