.

CTA Алатки 2248 Хармонично Balancer Инсталерот за Полнење

CTA Алатки 2248 Хармонично Balancer Инсталерот за Полнење

DEN 1683.12

Износ
Во форма достапна за нарачката

Услуги ГМ, Ford, Chrysler, Nissan и други.Пакет Тежина : 3.6 фунти.Пакет Димензии : 30.734 L x 6.096 H x 15.748 W (сантиметри).Овој производ содржи хемикалии познати на Државата Калифорнија да предизвика рак, раѓање дефекти или други репродуктивни штета.Опис на производот CTA Алатки 2248 Хармонично Balancer Installer Комплет вклучува 12 адаптери : 7/16-20, 9/16-18, 5/8-18, и 3/4-16, M10-1. 5, М12-1. 5, М12-1. 75, М14-1. 5, М14-2. 0, М16.-1. 5, и М16.-2. 0. Услуги ГМ, Ford, Chrysler, Nissan и други.Калифорнија Проп 65 - Предупредување, Овој производ содржи хемикалии познати на Државата Калифорнија да предизвика рак, раѓање дефекти или други репродуктивни штета.Од Производителот CTA Алатки 2248 Хармонично Balancer Installer Комплет вклучува 12 адаптери : 7/16-20, 9/16-18, 5/8-18, и 3/4-16, M10-1.5, М12-1.5, М12-1.75, М14-1.5, М14-2.0, М16.-1.5, и М16.-2.0. Услуги ГМ, Ford, Chrysler, Nissan и други.

Главните својства