.

PJ Маски Брзина Бустери Возила - Owlette, Црвена

PJ Маски Брзина Бустери Возила - Owlette, Црвена

DEN 311.76

Износ
Во форма достапна за нарачката

Owlette доаѓа облечен во ексклузивното Брзина Бустер облека и карактеристики poseable рацете и нозете!Брзината Бустер Був Едрилица навистина ролни и може да собере еден PJ Маски 3" фигура во внатрешноста.Owlette доаѓа облечен во ексклузивното Брзина Бустер облека и карактеристики poseable рацете и нозете!Брзината Бустер Був Едрилица навистина ролни и може да собере еден PJ Маски 3" фигура во внатрешноста.Летаат во акција со PJ Маски Турбо Експлозијата Owlette и Був Едрилица!Возилата елегантен дизајн им овозможува на вашиот малку еден и Owlette да пикирам "во текот на ноќта за да го спаси денот.Був Едрилица бројки стои околу 3" висок и има poseable рацете и нозете." Овој динамичен поставите доаѓа со Catboy фигура и нови Мачка-Кар возило и елегантни нов дизајн и делукс акценти.Catboy доаѓа облечен во ексклузивното Брзина Бустер облека и карактеристики poseable рацете и нозете!Брзината Бустер Мачка-Автомобил навистина ролни и може да собере еден PJ Маски 3" фигура во внатрешноста.Соберат сите достапни Брзина Бустер возила, вклучувајќи : Мачка-Автомобил, Був Едрилица и Gekko-Мобиле!Вашиот малку ќе љубов заштеда на ноќта со PJ Маски!.Возрасти 3+.Соберат сите достапни Брзина Бустер возила, вклучувајќи : Мачка-Автомобил, Був Едрилица и Gekko-Мобиле!Секој се продава одделно!.Секоја фигура доаѓа облечен во ексклузивното Брзина Бустер облека и карактеристики poseable рацете и нозете!Брзината Бустер возило навистина ролни и може да собере еден PJ Маски 3" фигура во внатрешноста.Удар во висок степен на пренос со PJ Маски Брзина Бустер Був Едрилица!Овој динамичен поставите доаѓа со Owlette фигура и нови Був Едрилица возило и елегантни нов дизајн и делукс акценти." Овој динамичен поставите доаѓа со Gekko фигура и нови Gekko-Мобиле возило и елегантни нов дизајн и делукс акценти.Соберат сите достапни Брзина Бустер возила, вклучувајќи : Мачка Автомобил, Був Едрилица и Gekko Мобилен!Секој се продава одделно!Возрасти 3+.

Главните својства