.

DVPARTS Стартер Switch откопчување W/2 Копчиња AM38227 33-398 430-110 за Орегон John Deere 316 318 420-108 111 111H 112 112L 116 116H - GS25 GS30 GS45 GS75

DVPARTS Стартер Switch откопчување W/2 Копчиња AM38227 33-398 430-110 за Орегон John Deere 316 318 420-108 111

DEN 276.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Дел Број : AM38227, 33-398, 430-110, 03602300. Компатибилен со Ariens : 915001-915023, 915301-915308, 931037, 931038, 931302, 931303, 934023-934027, 934301, 936002-936026, 936301-936319, 988315-988321, 988811 и 992028. Компатибилен со John Deere S910 и S930 пред планината, 108, 112, 116 тревник трактори, 316, 318, 420 на градинарски трактори, GS25, GS30, GS45, GS75, HD45, HD75, 111 серија околу 120000 и повисоко; 38 45 48 54 7 G18 7 H17 7 H19 G15 GS25 WG32 A WG36 A WG48 A 108 116 316 318 420 F910 F930. 3 Позиции, 6 Терминали.Гаранција : 12 Месеци.Компатибилен со Ariens : 915001-915023, 915301-915308, 931037, 931038, 931302, 931303, 934023-934027, 934301, 936002-936026, 936301-936319, 988315-988321, 988811 и 992028. Одговара За John Deere S910 и S930 пред планината, 108, 112, 116 тревник трактори, 316, 318, 420 на градинарски трактори, GS25, GS30, GS45, GS75, HD45, HD75, 111 серија околу 120000 и повисоко; 38 45 48 54 7 G18 7 H17 7 H19 G15 GS25 WG32 A WG36 A WG48 A 108 116 316 318 420 F910 F930. Дел Име : Стартер Switch Part Број : AM38227, 33-398, 430-110, 03602300 Compatible со Ariens : 915001-915023, 915301-915308, 931037, 931038, 931302, 931303, 934023-934027, 934301, 936002-936026, 936301-936319, 988315-988321, 988811 и 992028 Fit За John Deere S910 и S930 пред планината, 108, 112, 116 тревник трактори, 316, 318, 420 на градинарски трактори, GS25, GS30, GS45, GS75, HD45, HD75, 111 серија околу 120000 и повисоко; 38 45 48 54 7 G18 7 H17 7 H19 G15 GS25 WG32 A WG36 A WG48 A 108 116 316 318 420 F910 F930.

Главните својства