.

Заштитна Домување (HERO10 Црна/HERO9 Црна) - Службен GoPro Додаток

Заштитна Домување (HERO10 Црна/HERO9 Црна) - Службен GoPro Додаток

DEN 1176.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Го заштитува вашиот HERO10 Црна/HERO9 Црно од кал, нечистотија и остатоци за време на екстремни активности.Пред LCD екран останува достапен за гледање.Водоотпорен надолу за да 196ft (60m)—совршени за длабока вода за нуркање.Вклучува скелетот задна врата за подобрување на аудио capture1 и лесен пристап до камера назад на екранот за допир.Рамна стаклена леќа го прави за остар, високо-квалитетни слики, над и под вода.Крајната заштита за екстремни активности и длабока вода за нуркање.HERO10 Црна/HERO9 Црна е солиден и водоотпорен право надвор од кутијата, но овој домување се справува со нешто што може да се фрли во него.Таа штити од нечистотија и летачки остатоци, и тоа е водоотпорен надолу за да 196ft (60m) за длабока вода за нуркање.

Главните својства