.

StarStuff.Карпи Минерални, Кристал, и Рок за Собирање: Автентични Минерали од Африка (Fluorite Octahedron)

StarStuff.Карпи Минерални, Кристал, и Рок за Собирање: Автентични Минерали од Африка (Fluorite Octahedron)

DEN 96.00

Износ
Во форма достапна за нарачката

Големини се движат од 28 - 42 mm.Како и со сите нешта во природата не постојат двајца се слични така вистински големини и форми, ќе се разликуваат.Ние ќе го избере една од многу и го испрати до вас.Комбинираат превозот и зачувување на 2 или повеќе исти или различни speicmens.Вистински Земното богатство направени од Работи на Ѕвезди.На Star Stuff.Карпи бренд и сертификат за автентичност, укажува на квалитет и одличност.Боја : Fluorite Octahedron.

Главните својства