.

Colavita италијански Diced Домати, Tetra Recart Кутија, Еко-Пријателски, Одржливиот (Пакување од 16)

Colavita италијански Diced Домати, Tetra Recart Кутија, Еко-Пријателски, Одржливиот (Пакување од 16)

DEN 229.20

Износ
Во форма достапна за нарачката

Производ на Италија.Не-ГМО производ, Без соли додаде, италијански Домати.Tetra pack пакување минимизира отпад.Да ги користите овие домати, како основа за супа, во почетниот направи сос за тестенини, во пица или чили.Свеж и природен производ.Без метален или хартија вкус.Лесно resealed за траен употреба.Поефикасно простор за управување.Користење на FSC заверен картон материјали.Зголемување на национално ниво за рециклирање преку подобрена инфраструктура, како и програми за образование.Намалување на Јаглерод стапало со полесна тежина, поефикасно пакување иновации.Најдобрите италијански домати се внимателно diced во големи парчиња, за да се зачува квалитетот, усогласеност и интензивен вкус.Мирисна и вкусна, со богата црвена боја.За да се обезбеди свежина, Colavita' s домати се бере и се одликува истиот ден.Нашата премиум италијански diced s шуми.Користење на шумски производи базирани го задржува природен јаглероден циклус во рамнотежа, додека необновливи ресурси водат кон неповратни еколошки промени.FSC Сертификат за Регистрација Код : RA-ЦОЦ-002413, со важност до : 06.2022. Не само што се Tetra Pak krabičkách рециклираат, но Tetra Pak себе се подобрување картон за рециклирање во текот на синџирот на вредности.Преку домаќинство свеста програми, зголемување на националните пристап до збирката на рециклирање, и создавање на одржлива инфраструктура за сортирање, тие се зголемување на рециклирање потенцијал на нивните производи внатре и надвор од производот.Како клучен учесник на јаглерод стапало, пакет тежина има значително влијание врз животната средина и идните влијанија на климатските промени.Tetra Pak krabičkách се во можност да го користите камионот простор многу поефикасно од другите опции; 7% повеќе од лименки, 32% повеќе од јар, а 42% повеќе од пластични пошта!Ова подразбира многу редуцирани емисии за истата работа.

Главните својства